Όπου Merry, Meghan και Harry

Οι Brangelina μπορεί να χώρισαν, όμως ήρθαν οι Μerry, το αντίπαλο δέος. Τι εννοούμε; Ας γίνουμε πιο σαφείς. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, είναι παντρεμένοι εδώ και λίγες ημέρες και απ’ότι φαίνεται αρκετά δημοφιλείς τόσο ξεχωριστά όσο και μαζί.

Οι ίδιοι ζήτησαν να μην τους κάνουν δώρα για το γάμο τους αλλά αντί αυτών να κάνουν φιλανθρωπικές δωρεές στα ιδρύματα τα οποία οι ίδιοι στηρίζουν. Και αυτό έγινε. Ανάμεσα στα δώρα που έγιναν όμως, ένα από αυτά ήταν πραγματικά ξεχωριστό και ήρθε από την PETA India.

H φιλοζωική οργάνωση λοιπόν, υιοθέτησε έναν ταύρο, τον οποίο και θα φροντίσει για την υπόλοιπη ζωή του. Στην Ινδία οι αγελάδες είναι ιερά ζώα και ο συγκεκριμένος ταύρος θα είναι ιδιαίτερα τυχερός αφού θα λύσει το πρόβλημα της σίτισής του και της ιατροφαρμακευτικής του περίθαλψης για όλη του τη ζωή.

Όσο για το όνομά του, λέγεται Merry, το οποίο προέκυψε από το Me την πρώτη συλλαβή του ονόματος της Meghan και το -rry τη δεύτερη συλλαβή του ονόματος του Harry, ενώ έχει και συμβολική σημασία, αφού μεταφράζεται και ως “χαρούμενος”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook