Σκοπός της δράσης είναι να πραγματοποιηθεί μία αλλιώτικη, διαφορετική συνάντηση Μικρών και Μεγάλων, όπου θα λάβουν χώρα παράλληλα διαδραστικά εργαστήρια παιχνιδιού, τέχνης και δημιουργίας.

Το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ), με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει το διήμερο 1-2 Ιουνίου ένα διαδραστικό διήμερο διασκέδασης και ψυχαγωγίας για Μικρούς και Μεγάλους, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Μικροί και Μεγάλοι θα κληθούν να ζωγραφίσουν, να χορέψουν, να αυτοσχεδιάσουν, να παίξουν και φυσικά να διασκεδάσουν! Παράλληλα, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε διάφορα εργαστήρια (π.χ. κινησιολογίας, διατροφής, εικαστικών, θεατρικού παιχνιδιού, ψυχοδράματος). 

Επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει μια μικρή έκθεση για τα «Παιχνίδια του Κόσμου», καθώς και face painting, ενώ στο κλείσιμο θα δοθεί μία παράσταση κουκλοθέατρου.

Το διαδραστικό διήμερο του ΚΕΣΑΝ – Κέντρου Πρόληψης εντάσσεται στις δράσεις «Ηράκλειο: Η Πόλη που Μαθαίνει» του Παγκοσμίου Δικτύου της UNESCO. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook