Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στο απονενοημένο διάβημα είχε προβεί πριν από χρόνια και ο φίλος του – Δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Μία δεύτερη αυτοκτονία συγκλονίζει μέσα σε λίγες ώρες τη Σπάρτη. Ένας 38χρονος άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του, όταν αυτοπυροβολήθηκε πάνω από τον τάφο του φίλου του. 

Αμέσως στο σημείο πήγαν κάτοικοι της περιοχης και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τις αρχές που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά ηταν ηδη αργά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας μέχρι και τις 3 το μεσημέρι ηταν στην πιάτσα ταξί για δουλειά.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο απονενοημένο διάβημα είχε προβεί πριν από χρόνια και ο νεκρός φίλος του που είχε ταφεί στο κοιμητήριο των Ανωγείων!

Η δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το περιστατικό έχει συνταράξει τους κατοίκους, αφού σήμερα το πρωι ακομα ένας συμπολίτης τους, βρέθηκε απαγχονισμένος, μέσα στον ίδιο του το κρεοπωλείο.

Το άψυχο σώμα του 55χρονου εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, μέσα στο ψυγείο της επιχείρησής του, που βρίσκεται δίπλα στη λαχαναγορά Σπάρτης, επί της οδού Βρασίδου.

Ο εν λόγω άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τετάρτης (23-05-2018). Φιλικό του πρόσωπο ξεκίνησε τις διαδικασίες αναζήτησής του, με αποτέλεσμα στο σημείο να κληθεί κλειδαράς, ο οποίος μαζί με την Αστυνομία, τα ξημερώματα, μπήκε στον τόπο του συμβάντος και αντίκρυσε την τραγική εικόνα.

Επιπλέον, οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν ένα σημείωμα, στο οποίο εικάζεται ότι εξηγούνται οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονεννοημένο διάβημα. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook