Σελίδα στο Facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, εγκαινιάζοντας μια εναλλακτική μορφή επικοινωνίας, χρηστικής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Η σελίδα είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του facebook στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/gapdkritis/

Στη σελίδα πραγματοποιούνται καθημερινά αναρτήσεις με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον, που αφορούν κυρίως την Περιφέρεια Κρήτης άλλα και την υπόλοιπη χώρα.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο και περιλαμβάνουν ειδήσεις, χρηστικές συμβουλές, δράσεις της Αστυνομίας και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( social media ).

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν αστυνομικής άμεσης συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook