Την 1η θέση ανάμεσα σε 11 αναγνωρισμένα σωματεία της Κρήτης κατέλαβε ο ΑΣ Κρήτες στο Παγκρήτιο Κύπελλο 2018, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό σε συνεργασία με τον ΑΣ Απόλλων Ρεθύμνης.

Η διοργάνωση έγινε στις 20 Μαΐου στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” του Ρεθύμνου. Ο απολογισμός για τον χανιώτικο σύλλογο ήταν 12 χρυσά, 5 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Πιο συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι εξής:

Βούτας Στέφανος
Ζωγραφίδης Αλέξανδρος
Καραπατάκης Μανώλης
Κατσούλη Μαρία
Κουκουράκης Ευάγγελος
Λιονάκη Μαρία
Μαζανάκης Μανώλης
Παλιουργιώτης Γιώργος
Παναγιωτίδης Ανδρόνικος
Τζαγκαράκη Θάλεια
Τσουπάκη Κατερίνα
Τσουπάκη Μανωλία

Ασημένιο μετάλλιο οι εξής:

Μαραγκουδάκη Άννα-Μαρία
Κατσούλης Στράτος
Ραμπαλάκος Ιωάννης
Τζανίδη Γεωργία
Τσόλια Πολύμνια

Χάλκινο μετάλλιο η εξής:

Αντωνίου Ελένη

Tο Δ.Σ. του ΑΣ Κρήτες με ανακοίνωσή του: ευχαριστεί την ΕΛ.Ο.Τ. για την ευκαιρία που δίνει στους αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος σε τοπικές διοργανώσεις, τον πρόεδρο της κ.Θωμαϊδη Νίκο για τιμή που μας έκανε και παρευρέθηκε στους αγώνες, τον υπεύθυνο διαιτησίας κ.Αγραφιώτη Χρήστο και όλους τους διαιτητές για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, την “ακούραστη” γραμματεία των αγώνων κ.Χαλβατσιώτη που ήταν κοντά μας, τους προπονητές των συλλόγων για τη συμπεριφορά και τη συνεργασία τους, όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές για τις προσπάθειές τους, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους συλλόγους μας και στο Ολυμπιακό αγώνισμα Τάεκβοντο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook