Θλίψη στον αθλητικό κόσμο της Κρήτης σκόρπισε η είδηση της ξαφνικής απώλειας του ΟΠΕ Ρεθύμνου και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης Κωστή Ψαρουδάκη.

Όπως αναφέρουν στις συλλυπητήριες ανακοινώσεις τους ΕΣΠΕΚ και ΕΟΠΕ (στην οποία υπήρξε αντιπρόεδρος) ο Κώστας Ψαρουδάκης “έφυγε” από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου στις 14:30, στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλειά του είναι οι εξής:

ΕΟΠΕ: 

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για το χαμό του Κώστα Ψαρουδάκη. 

O Πρώην αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. και πρόεδρος του ΟΠΕ Ρεθύμνου, ο Κώστας Ψαρουδάκης «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 27 Μαΐου από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. 

Η κηδεία του Κώστα Ψαρουδάκη θα γίνει την Τρίτη 29/5, στις 14.30 στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου και θα ταφεί στο χωριό Αποδούλου στην περιοχή Αμαρίου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΕΣΠΕΚ:

Εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα έφυγε απο τη ζωή σήμερα Κυριακή 27 Μαίου ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ και πρόεδρος του ΟΠΕΡ Κωστής Ψαρουδάκης.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 29 Μαίου και ώρα 14:30 στο Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του 

Ρέθυμνο Cretan Kings:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τη μεγάλη απώλεια του Προέδρου του ΟΠΕ Ρεθύμνου και της ΕΣΠΕΚ και πρώην Αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ, Κωστή Ψαρουδάκη.

Ο αιφνίδιος χαμός του Κωστή Ψαρουδάκη συγκλόνισε ολόκληρη την κοινωνία του Ρεθύμνου, της Κρήτης και της ελληνικής πετοσφαίρισης. Ένας πιστός υπηρέτης του βόλεϊ και του αθλητισμού χάθηκε, αφήνοντας πίσω του ένα ανεκπλήρωτο κενό. Η επιμονή και η αγάπη του για το Ρεθυμνιώτικο βόλεϊ είχε σαν αποτέλεσμα την πανελλήνια αναγνώριση, ωθώντας πολλούς νέους Ρεθυμνιώτες στην ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποχαιρετά τον Κωστή Ψαρουδάκη και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό. Εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και εύχεται η αγάπη του για τον ΟΠΕΡ και το βόλεϊ να αποτελέσει οδηγό για τους νεότερους.
Καλό ταξίδι Κωστή Ψαρουδάκη.

ΑΟ Επισκοπής:

Στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου του Ομίλου Πετοσφαίρισης Ρεθύμνου, Κωστή Ψαρουδάκη, το Δ.Σ. της ομάδας μας συνέταξε άμεσα διοικητικό συμβούλιο όπου και αποφάσισε, να αποστείλει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, να παρασταθεί αντιπροσωπεία μελών στην εξόδιο ακολουθία (Τρίτη 29 Μαΐου 14.30 Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνου) και φυσικά να δοθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.

Ο Κωστής Ψαρουδάκης ήταν ο αναμορφωτής του ρεθεμνιώτικου βόλεϊ σε όλα τα επίπεδα φτάνοντας τόσο την ομάδα των ανδρών όσο και των γυναικών στο κορυφαίο επίπεδο (Α1) ενώ υπήρξε και κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ομοσπονδίας (Β’ Αντιπρόεδρος).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Το Δ.Σ.
ΑΟ Επισκοπής

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook