Η αλήθεια είναι πως τα λευκά μαλλιά είναι τάση

 

Μετά την μεταμόρφωση της Kim Krdashian σε silver hair θεά για ακόμα μία φορά, πολλές έχουμε μπει στον πειρασμό. Δυστυχώς, τα λευκά μαλλιά είναι δυσκολότερα από τα ξανθά αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα είναι το ότι ΔΕΝ υπάρχει λευκή ή ασημένια βαφή. Δεν το ήξερες; Τώρα το ξέρεις! Το χρώμα επιτυγχάνεται αναμειγνύοντας  άλλα χρώματα και αν μάλιστα θέλεις να έχει κάποια χροιά (όπως πχ βιολετί) τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Όχι τόσο στην ανάμειξη όσο στην επικοινωνία σου με τον κομμωτή γι᾽αυτό μην τον αφήσεις να μαντέψει τι θέλεις. Πήγαινε με φωτογραφίες! Και εννοείται κάνε την έρευνά σου. Ο κομμωτής σου μπορεί να είναι καλός στο χρώμα συ αλλά τα λευκά μαλλιά –όπως είπαμε- είναι δύσκολα και θέλουν εμπειρία. Ρώτα και μάθε ποιος μπορεί να σου τα κάνει σωστά.

Κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρεις είναι πως, το χρώμα σου, θα χρειαστεί κάποια λουσίματα για να αναδειχθεί. Καθώς το λευκό είναι απρόβλεπτο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί μετά τα λουσίματα συνεπώς δεν πρέπει να πανικοβληθείς ούτε να απογοητευτείς.

Η περιποίηση επίσης είναι πολύ σημαντική. Αν τα μαλλιά σου αρχίσουν να κιτρινίζουν θα χρειαστούν ειδική περιποίηση την οποία δεν μπορούν να σου παρέχουν τα μωβ και μπλε σαμπουάν. Μαντεύεις γιατί; Γιατί τα λευκά μαλλιά βάφουν και αν χρησιμοποιείς μπλε σαμπουάν ή μωβ, σιγά σιγά θα αποκτήσεις λιλά μαλλιά! Διάλεξε σαμπουάν χωρίς sulfates  (τα έχουμε πει εδώ) και επισκέψου τον κομμωτή σου για να σε βοηθήσει με το κίτρινο! Τέλος, καθώς τα μαλλιά σου θα έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ… ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πρέπει να κάνεις μάσκες σε κάθε λούσιμο και να βάζεις ελαφριά λάδια για βαθιά ενυδάτωση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook