Στις 16 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας της τερμάτισε η ΙΡΑ Χανίων (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION)

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

“Υπέροχες στιγμές βίωσε στην Palma Mallorca, και Santa Posna, η αποστολή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Μαγιόρκα Ισπανίας, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων που έφθασε στα προημιτελικά του θεσμού!

Η παρουσία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων, εκπροσώπησε για μια ακόμα φορά επάξια τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, αφού τερμάτισε στις 16   καλύτερες ομάδες στην κατηγορία της, ανάμεσα σε 32 πολύ καλές ομάδες!

Ως επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της αποστολής και τους αθλητές της ομάδας μας, που με την αυταπάρνηση τους και το ήθος τους, τίμησαν το Servo  Per Amikeco , αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και την λέξη φιλία σε υπερθετικό βαθμό!”

Το ΔΣ της ΙΡΑ Χανίων ευχαρίστησε επίσης θερμά τους χορηγούς της ομάδας ενώ κάνει λόγο στην ανακοίνωση για την καταπληκτιή εμπειρία που και τις υπέροχες στιγμής που έζησε η ομάδα κατά το ταξίδι της στη Μαδρίτη μετά το επιτυχημένο τουρνουά στη Μαγιόρκα. 

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

“Ο υπογράφων πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ Χανίων για να εκφράσει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του, αναφέρει ένα προς ένα τα ονοματεπώνυμα των μελών της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ Χανίων, που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας, το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ αλλά και την Τοπική Διοίκηση της ΙΡΑ Χανίων ειδικότερα!

Βαϊδάκης Ιωάννης, Γρηγοράκης Κυριάκος, Γρηγοράκης Νικόλαος, Λενταράκης Ελευθέριος,  Λιαπίκος Νικόλαος, Μαρκου Χρήστος, Μουστάκας Κλεάνθης, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Περράκης Ιωάννης, Στεφάνου Γρηγόριος.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook