Τα πάντα για να ανανεώσετε τον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι και το σπίτι σας ενόψει του καλοκαιριού!

Στην Ελλάδα, η ωραιότερη εποχή είναι το καλοκαίρι! Και επειδή το καλοκαίρι μας αρέσει πολύ, μας ξυπνάει το αίσθημα της ανανέωσης!

Αν αναζητάτε τρόπους να δώσετε μια πινελιά ζωντάνιας στον κήπο, το σπίτι σας, να κάνετε πιο «ενδιαφέροντα» τον χώρο στον οποίο απολαμβάνετε να περνάτε τον χρόνο σας αυτήν την εποχή, ο ΣΧΕΤΑΚΗΣ σας δίνει όλες τις λύσεις που χρειάζεστε.

Μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα ή ένα click στο νέο e-shop της εταιρείας θα σας βγάλει από τον πονοκέφαλο της αναζήτησης, καθώς εδώ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων αλλά και προτάσεων για τον χώρο σας.

Καλαμωτές bamboo, πλαστικές, ξύλινες, πανιά σκίασης, γλάστρεςείδη ποτίσματοςψησταριές ΒΒQ και αξεσουάρέπιπλα αποθήκευσης (ντουλάπες, μπαούλα, παγκάκια, αποθήκες)πλυστικά μηχανήματα, αλλά και διάφορα εργαλεία χειρός, μηχανοκίνητα εργαλεία για τον κήπο και η λίστα δεν έχει τελειωμό…

Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα σε συνθετικό γκαζόν, με 10 νέα σχέδια και τιμές από 9 ευρώ/m2. Γλιτώστε την ανάγκη συντήρησης και ποτίσματος. Κατάλληλο για χώρους με τεχνικές δυσκολίες (π.χ. ταράτσες, αυλές κ.α.), τέλειο στην όψη δίνοντας την αίσθηση πραγματικού γκαζόν.

Και επίσης ενημερωθείτε για τους διάφορους τύπους συνθετικού δαπέδου (deck – αποτελείται από 60% ξύλο και 40% ρυτίνες). Ιδανικό για περίφραξη εξωτερικού χώρου, πισίνες, βεράντες, κήπους, φράκτες, μαρίνες κλπ. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και σε ποικιλία χρωμάτων που θα ταιριάξουν απόλυτα με τον χώρο σας.

ΣΧΕΤΑΚΗΣ και καλό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook