Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών των δομών και των προγραμμάτων κλειστής και ανοικτής περίθαλψης του Αννουσάκειου Ιδρύματος.  

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας «Ο Άγιος Σπυρίδων» της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου διοργανώνει μία μεγάλη μουσική βραδιά Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την Ελένη Βιτάλη και τον Νίκο Ζιώγαλα, την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, στο προαύλιο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, στις 9.00 μμ.

Η Ελένη Βιτάλη, ως μεγάλη ερμηνεύτρια και δημιουργός, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλογές τραγουδιών, από όλες τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες.

Η καινούργια  της μπάντα, οι «ΤΖΟΥΜ», που έστησε και επιμελήθηκε ο Νίκος Ξύδης, αποτελεί από μόνη της ξεχωριστή μουσική πρόταση. 

Εξαιρετικός δίπλα της, στη σκηνή, ο Νίκος Ζιώγαλας, παρουσιάζει τις πιο γνωστές δημιουργίες του, μέσα από το καλό ελληνικό τραγούδι που έχει ρίζες στη Δημοτική και Λαϊκή παράδοση.
 
Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των αναγκών των δομών και των προγραμμάτων κλειστής και ανοικτής περίθαλψης του Αννουσάκειου Ιδρύματος.  

Τιμή Εισιτηρίου 12 Ευρώ. 

Εισιτήρια προπωλούνται  στο Hondos Center, Χανιά  στην  Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και στο Αννουσάκειο Ίδρυμα. 

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook