Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 5η Συνάντηση Εργασίας Πολιτιστικών Φορέων Δήμου Μυλοποτάμου. 

Πρόκειται για την ετήσια σύναξη των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της περιοχής, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν θέσεις και απόψεις, να βάλουν στόχους και να οργανώσουν συνεργασίες. 

Η συνάντηση της Κυριακής οργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό – Πνευματικό Κέντρο «Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Μαρκάκης» στο Γαράζο. 

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

10:30 Προσέλευση – Εγγραφές
11:00 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί
11:15 Εισήγηση: «Διοργάνωση Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα Μυλοποταμίτες του πνεύματος, των τεχνών και των γραμμάτων» από την εκπαιδευτικό και Γραμματέα του Οργανισμού Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» κ. Μαρία Λαγουδάκη. 
11:40 Εισήγηση: «Δημιουργία ομάδων συλλογής προφορικών αφηγήσεων από κατοίκους των χωριών του Δήμου Μυλοποτάμου» από την εκπαιδευτικό και Διευθύντρια του Γυμνασίου Γαράζου κ. Μαρία Μπαντουβά. 
12:00 Διάλλειμα – Καφές 
12:15 Εισήγηση: «Κανονισμός Λειτουργίας Υπαίθριας Διαφήμισης & Ενημέρωση για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο Μυλοποτάμου – Στήριξη των δράσεων από τους πολιτιστικούς φορείς» από τον Αντιδήμαρχο Μυλοποτάμου κ. Μιχάλη Σαρρή. 
12:30 Εισήγηση : «Φεστιβάλ «Ταλλαία 2018» – Ενημέρωση για την διαδραστική εκδήλωση με θέμα «τραγουδάμε τον Ερωτόκριτο στα 100 χωριά του Μυλοποτάμου – συμμετοχή των συλλόγων στην δημιουργία σχετικού βίντεο» από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Μυλοποτάμου και Πρόεδρο του Οργανισμού «Αυλοπόταμος» κ. Μανούσο Κλάδος.
13:00 Συζήτηση επί πιθανών θεμάτων που θα τεθούν από τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων.
13:30 Λήξη Εργασιών.
• Μετά από κάθε εισήγηση θα ακολουθεί διάλογος και θα καθορίζεται η απόφαση. 
• Στο τέλος της συνάντησης θα διανεμηθούν σακούλες πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ – Δηλώνουμε την αντίθεση μας στην χρήση της πλαστικής σακούλας. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook