Το βράδυ της Τετάρτης (30/05) αναχώρησε από τα Χανιά η αποστολή του ΑΣ Κρήτες για να συμμετάσχει στο 9ο αγωνιστικό πρωτάθλημα Kim e Liu, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων το διάστημα 1-3 Ιουνίου.

Ο ΑΣ Κρήτες θα συμμετάσχει με τους Ανδρέα Γυπαράκη, Κατερίνα Τσουπάκη, Μανωλία Τσουπάκη και Ιωάννη Ραμπαλάκο, οι οποίοι συνοδεύονται από τον προπονητή τους Νίκο Καντάρα.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Αναχώρησε χθες η αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ για το 9ο αγωνιστικό πρωτάθλημα Kim e Liu «ευ αγωνίζεσθαι» που θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων απο 1-3 Ιουνίου, και το οποίο διοργανώνει η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (WTE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Ο σύλλογος θα συμμετέχει με 4 αθλητές (φωτο: Γυπαράκης Ανδρέας, Τσουπάκη Κατερίνα, Τσουπάκη Μανωλία και Ραμπαλάκος Ιωάννης) και με την συνοδεία του προπονητή τους Καντάρα Νίκου ο οποίος δήλωσε: «συμμετέχουμε στο μεγαλύτερο επίσημο πρωτάθλημα για παιδία ηλικίας έως 11 ετών που διοργανώνεται, με τους αθλητές μας να αγωνίζονται στις ηλικίες 10-11 ετών (παμπαίδων-παγκορασίδων) όπου οι αγώνες διεξάγονται κανονικά με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες. Εντύπωση κάνει η απήχηση του κόσμου, αφού το όριο των 1700 συμμετοχών συμπληρώθηκε μέσα σε 1 ώρα, πράγμα που δείχνει την εξέλιξη που υπάρχει στο ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντο. Εύχομαι τα παιδιά να ευχαριστηθούν τους αγώνες τους -μιας και είναι καλά προετοιμασμένα- και να επιστρέψουμε υγιείς και γεμάτοι εμπειρίες».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES και BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της αποστολής μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook