Με απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην πλατεία της Αγοράς ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της πανεργατικής απεργίας την Τετάρτη 30/5. 

Η κινητοποίηση στην οποία συμμετείχαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ΣΕΠΕ), ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, η Πρωτοβουλία Παρέμβασης Εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ, ο Συντονισμός ενάντια στα Μνημόνια καθώς και το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ) ήταν μια πρώτη προσπάθεια συσπείρωσης δυνάμεων και αγωνιστών της βάσης για την οργάνωση ενωτικών απεργιακών δράσεων από τα κάτω ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια, στα προαπαιτούμενα, στον πόλεμο και τον ρατσισμό. Στην συγκέντρωση της πλατείας Αγοράς καλούσε με ανακοίνωση της και η ΚΕΕΡΦΑ.

Επίσης, απεργιακή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και οι δυνάμεις που συσπειρώνονται σε αυτό ενώ κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία απεύθυνε στα μέλη του κι ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Νωρίτερα, το πρωί της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε έξω από την Εθνική Τράπεζα Χανίων διαμαρτυρία συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook