Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι ενστάσεις επί των δασικών χαρτών

Παράταση μέχρι τις 31 Ιουλίου για την υποβολή αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών , δόθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του δήμου Χανίων που έχει αφήσει ανοικτό το θέμα της ολοκληρωσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, σε δήλωση του ευχαριστεί δημόσια το Υπουργείο για αυτήν την παράταση, τονίζοντας οτι χωρίς αυτήν οι επιπτώσεις στην ολοκλήρωση του ΓΠΣ θα ήταν πολλές και αρνητικές.

Σε δήλωση του ο κ.Τάσος Βάμβουκας σημειώνει

Θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Γιώργο Σταθάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σωκράτη Φάμελλο, για τη δίμηνη παράταση που έδωσαν μέχρι τις 31 Ιουλίου στην υποβολή αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών.

Ανταποκρίθηκαν έτσι στο από 12-4-2018 αίτημα που υπέβαλα εκ μέρους του Δήμου Χανίων, ο οποίος έχει σε εξέλιξη τη μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου για ολόκληρο το Δήμο, ώστε  να  υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος υποβολής αντιρρήσεων από μεριάς του Δήμου.

Σε περίπτωση που αυτό δεν γινόταν, οι επιπτώσεις θα ήταν πολύ αρνητικές για την ολοκλήρωση του Γ.Π.Σ. και για το λόγο αυτόν θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους του Δήμου Χανίων για να ανταποκριθούμε στον χρόνο που μας δόθηκε.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook