Στην τελική ευθεία εισέρχεται η πολύκροτη δίκη για την δολοφονία του Μανώλη Στρατάκη

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι απολογίες των κατηγορουμένων, στην πολύκροτη δίκη για την δολοφονία του Μανώλη Στρατάκη, την Κυριακή των Βαϊων του 2017, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 12 Ιουνίου, με την πρόταση του Εισαγγελέα.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων, τα μέτρα ασφαλείας από το πρωί όπου διεξήχθη για τέταρτη ημέρα η δίκη, ήταν δρακόντεια, ενώ το δικαστήριο διέκοψε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι τη διαδικασία, όταν και ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Ιουνίου με την πρόταση του Εισαγγελέα ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών και η έκδοση της απόφασης.

Υπενθυμίζεται οτι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας 55χρονος και ο 22χρονος γιός του με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της παράνομης οπλοκατοχή, οπλοφορίας και οπλοχρησίας καθώς επίσης και ο πατέρας και τα δύο του αδέλφια από την οικογένεια του θύματος, κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος της άλλης οικογένειας. 

Η πλευρά του θύματος υποστηρίζει ότι έπεσαν σε ενέδρα, ενώ η πλευρά της πολιτικής αγωγής ότι πυροβόλησαν ευρισκόμενοι σε άμυνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook