Ψάρια από την Ισλανδία, συνολικού βάρους 12 τόνων, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων

Τα ψάρια δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά.
Κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι ελεγκτές κτηνίατροι, εντόπισαν και δέσμευσαν 600 χαρτοκιβώτια με κατεψυγμένα κοκκινόψαρα συνολικού καθαρού βάρους 12.000 κιλών προέλευσης Ισλανδίας, λόγω ακατάλληλων συσκευασιών για επαφή με τρόφιμα με επιπτώσεις στην ασφάλεια του τροφίμου. 

«Και κοτόπουλο ρολό έχω…»
Τις προηγούμενες ημέρες, οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά δέσμευσαν ρολό κοτόπουλο με γέμιση, συνολικού βάρους 400 κιλών.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν 400 κιλά ρολό κοτόπουλου με γέμιση. Ο λόγος ήταν ότι η επίμαχη παρτίδα δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας, ως προς τη σήμανση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook