Πρόκειται για το κορυφαίο διεθνές συνέδριο που αφορά στη Σαρκοείδωση και την Πνευμονική Ινωση

Το Παγκόσμιο συνέδριο Πνευμονολογίας με τη θεματική ενότητα Σαρκοείδωσης, Πνευμονικής  Ίνωσης και Διαμέσων Πνευμονοπαθειών – WASOG 2018 – διοργανώνεται φέτος στις 07-09 Ιουνίου στο Creta Convention Center στη Χερσόνησο, από τη Διεθνή Εταιρία Σαρκοείδωσης και άλλων Κοκκιωματωδών νοσημάτων, την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας, του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 

Οι διοργανωτές του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, Prof. Athol Wells 
του Imperial College London (UK) και Διευθυντής της Μονάδας Διαμέσων Νοσημάτων του Royal Brompton Hospital, London, και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και υπεύθυνη της Μονάδας Διαμέσων Νοσημάτων της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, Κατερίνα Αντωνίου. 

Πρόκειται για το κορυφαίο διεθνές συνέδριο που αφορά στη Σαρκοείδωση και την Πνευμονική Ινωση, με ιστορία 25 ετών. Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες από Πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας θα συμμετάσχουν ως κεντρικοί ομιλητές. Θα παρουσιαστούν νεώτεραδεδομένα για τη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπεία των Νοσημάτων αυτών. 

Αναλυτική παρουσίαση θα γίνει κατά τη Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί για το συνέδριο την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 και ώρα 11.00 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ηράκλειο από τους διοργανωτές και κορυφαίους επιστήμονες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook