Ο 1ος Κύρβειος Αγώνας Δρόμου ας αποτελέσει για όλους μας το έναυσμα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής

Την υπερηφάνεια του και την στήριξη του στον 1ο Κύρβειο Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί στη Ιεράπετρα, τονίζει σε ανακίνωση του ο δήμαρχος Ιεράπετρας, Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Στο κείμενο του αναφέρει τα εξής: 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον 1ο Κύρβειο Αγώνα Δρόμου που θα διεξαχθεί αύριο στον Δήμο Ιεράπετρας.

Το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός αποτελεί μία ακόμη ουσιαστική προσπάθεια που γίνεται στον τόπο μας για ισχυροποίηση του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας εμπράκτως υποστηρίζει και στέκεται αρωγός σε ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, τον υγιή ανταγωνισμό, τη συνεργασία και την ομαδικότητα και μας βοηθούν να υιοθετήσουμε  συνήθειες και συμπεριφορές που ωφελούν την υγεία μας και ενισχύουν το πνεύμα μας.
Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες μου και τους επισκέπτες του δήμου μας να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου είτε ως αθλητές είτε απλά παρακολουθώντας τη διοργάνωση και ενθαρρύνοντας τους δρομείς.

Με τη συμμετοχή μας και την παρουσία μας μπορούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», του εθελοντισμού και των ωφελειών της σωματικής άσκησης.

Ελάτε να αποτελέσουμε όλοι κομμάτι αυτής της εμπειρίας και να εντάξουμε την άθληση στη ζωή μας ώστε  να γίνουμε το καλύτερο  παράδειγμα για τα παιδιά μας.

Ο 1ος Κύρβειος Αγώνας Δρόμου ας αποτελέσει για όλους μας το έναυσμα για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο που συμμετέχει.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook