Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου το επιμορφωτικό σεμινάριο, που διοργάνωσαν στα Χανιά η ΕΠΣ Χανίων και ο Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων.

Το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου και φιλοξενήθηκε στο ποδοσφαιρικό κέντρο “Ελπίς Νίκη” και στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Το πρωί του Σαββάτου (02/06) το σεμινάριο άνοιξε με την ομιλία της Ασημένιας Γιοφτσίδου (Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Δ.Π.Θ., Υπεύθυνη προώθησης του προγράμματος FIFA 11+) και του Παναγιώτη Παριωτάκη (Φυσικοθεραπευτής Μ.Sc), που είχε θέμα το πρόγραμμα FIFA 11+ και η συνέχεια περιλάμβανε το πρακτικό κομμάτι.

Το απόγευμα ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου του Χανιώτη γυμναστή του Αστέρα Τρίπολης, Λεωνίδα Παπαδάκη, με τίτλο “Περιοδισμός Μεγιστοποίησης Απόδοσης στο ποδόσφαιρο” από τον γεν. γραμματέα της Π.Ε.Π.Π. Βαγγέλη Πρόκο.

Στη συνέχεια η κ. Ζωή Κονταξή (Phd, BSc, Life Coach NLP) ανέλυσε το θέμα “Ψυχική ενδυνάμωση & αυτοπεποίθηση των παιδιών στο χώρο του ποδοσφαίρου”, για να κλείσει ην πρώτη μέρα με τις εισηγήσεις του Βαγγέλη και του πατέρα του, Σάκη Τσιώλη. Ο Β. Τσιώλης μίλησε για την αξιολόγηση ποδοσφαιριστή και τη νοητική προπόνηση και ο Θ. Τσιώλης ανέπτυξε το θέμα “Στυλ-σύστημα-τακτική-στρατηγική”.

Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε το πρακτικό κομμάτι από τους Βαγγέλη και Σάκη Τσιώλη στις νοητικές ασκήσεις, στην εφαρμογή τακτικής προσέγγισης στις 3 ζώνες και στην επιθετική ανάπτυξη στα συστήματα 4-4-2 και 4-3-3.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook