Αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξαν στο έδαφος μια συσκευασία με ναρκωτικά και συνελήφθησαν αμέσως.

Συνελήφθησαν, τέσσερα άτομα δύο Έλληνες και δύο αλλοδαπές (μια Βουλγάρα και μια Εσθονή) έχοντας στην κατοχή τους 6,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν Ι.Χ. όπου επέβαιναν τα παραπάνω, τέσσερα άτομα. Μόλις εκείνοι είδαν τους αστυνομικούς, πέταξαν από το παράθυρο τα ναρκωτικά συνολικής ποσότητας 6,6 γραμμαρίων κοκαΐνης. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 35χρονος, μια 20χρονη καθώς και μια 38χρονη Εσθονή με μια 21χρονη Βουλγάρα. 

Οι συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξαν στο έδαφος μια συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε στο εσωτερικό της δεκαέξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κοκαΐνης 6,6 γραμμάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook