Την απόφασή του να "προχωρήσει" η αναδιάρθρωση της Super League γνωστοποίησε ακόμη μία φορά ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σε δηλώσεις του στο News 24/7 ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να "προχωρήσει" η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά ότι εξετάζει όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν πριν την τελική απόφαση.

Το δημοσίευμα του news247.gr έχει ως εξής:

Τέλη της εβδομάδας αναμένονται οι εξελίξεις. Επιμένει ο υφυπουργός Αθλητισμού σε ένα μεταβατικό πρωτάθλημα 10+10 ομάδων, αλλά εξετάζει όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν στο διάλογο που θα προηγηθεί των αποφάσεων.

"Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος", δηλώνει ο Γιώργος Βασιλειάδης στο News 24/7, με τις σχετικές εξελίξεις να αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας, το αργότερο αρχές της επομένης εβομάδας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει στην πρότασή του το επόμενο -μεταβατικό- πρωτάθλημα να είναι πρωτάθλημα 10+10 ομάδων, ώστε από την μεθεπόμενη περίοδο να οδηγηθούμε σε ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων και τεσσάρων γύρων. Ενα πρωτάθλημα που θα έχει έσοδα 30.000.000 ευρώ από τηλεοπτικά έσοδα (ΕΡΤ) και 40.000.000 ευρώ (NOVA).

Ταυτόχρονα, όμως, ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίζεται ανοιχτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση για την αναδιάρθρωση κατατεθεί και συμφωνηθεί.