Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τον ΑΣ Κρήτες στο 9ο αγωνιστικό πρωτάθλημα kim e liu “ευ αγωνίζεσθαι”, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κατερίνα Τσουπάκη και τα χάλκινα η Μανωλία Τσουπάκη και ο Ανδρέας Γυπαράκης. Στον χρυσό πόντο αποκλείστηκε έπειτα από δύο δυναμικούς αγώνες ο Γιάννης Ραμπαλάκος.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ε.ΤΑ.Ν.Ε. υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Για την παρουσία του συλλόγου στη διοργάνωση ο προπονητής του ΑΣ Κρήτες Νίκος Καντάρας δήλωσε τα εξής: «Συμμετείχαμε στο μεγαλύτερο επίσημο πρωτάθλημα για παιδία ηλικίας έως 11 ετών που διοργανώνεται στην Ελλάδα, όπου οι αθλητές μας αγωνίστηκαν την 1η μέρα των αγώνων στις κατηγορίες 2007-2008 (παμπαίδων-παγκορασίδων) με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες. Πιο συγκεκριμένα, η Τσουπάκη Κατερίνα μετά από 4 δυναμικούς αγώνες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, η Τσουπάκη Μανωλία μετά από 3 αγώνες έφτασε μέχρι τα ημιτελικά κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ο Γυπαράκης Ανδρέας – του οποίου ήταν οι πρώτοι αγώνες – αποκλείστηκε στα ημιτελικά κατακτώντας και αυτός το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Ραμπαλάκος Γιάννης μετά από 2 δυναμικούς αγώνες δεν κατάφερε να προχωρήσει αφού αποκλείστηκε στον χρυσό πόντο. Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, και αποκομίσαμε εμπειρίες για την αγωνιστική μας συνέχεια και πορεία. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις προσπάθειές τους, στους γονείς για την στήριξή τους, στην ΕΤΑΝΕ – Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος. Και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation για την άρτια διοργάνωση, στους διαιτητές και σε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και στους μεγάλους μας χορηγούς ANEK LINES Οfficial Fan Page και Blue Star Ferries».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook