Την Πέμπτη 7 Ιουνίου και την Παρασκευή 8 Ιουνίου, ξεκινούν Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ και των Γ.Ε.Λ 
 
Ανακοίνωση αναφορικά με την διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων, εξέδωσε η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης.
Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: “Η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης έχει καθημερινή και συνεχή επικοινωνία τόσο με το ΥΠ.ΠΕ.Θ όσο και με τις Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπ/σης  προκειμένου να αντιμετωπιστεί οτιδήποτε προκύψει. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των εξετάσεων και ότι όλα τα εξεταστικά κέντρα της Περιφέρειας Κρήτης βρίσκονται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας χωρίς ελλείψεις και αδυναμίες. Ο έγκαιρος προγραμματισμός και ο συντονισμός του ΥΠ.Π.Ε.Θ με τις περιφερειακές Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας της χώρας είναι οι αυτονόητες προϋποθέσεις για την επιτυχή και ασφαλή λειτουργία των εξεταστικών και βαθμολογικών θεσμών. Στα εξεταστικά κέντρα που λειτουργούν στην Περιφέρεια Κρήτης θα εξεταστούν 6455 μαθητές. Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα θα λειτουργούν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα για τα Γ.Ε .Λ και για τα ΕΠΑΛ στην ΠΕ Ηρακλείου και ΠΕ Χανίων. 
 
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης θα επισκεφθεί για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Πέμπτη 7 Ιουνίου το 1ο ΕΠΑΛ και το 6ο ΕΠΑΛ όπου και θα λειτουργεί το Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο ενώ την Παρασκευή 8 Ιουνίου το 11ο ΓΕΛ.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εκπαιδευτικούς συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο στην διαδικασία των εξετάσεων, για την προσωπική προσπάθεια που καταβάλλουν και για την διαρκή στήριξη τους στους μαθητές μας.
 
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους και αφού τονίσουμε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι απλά μία δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ότι σε αυτές τις εξετάσεις θα πρέπει να προσέλθουν με ηρεμία, ψυχραιμία και χωρίς άγχος. Με θέληση και αισιοδοξία, να επιδιώξουν τους στόχους τους και η προετοιμασία που έκαναν στο προηγούμενο διάστημα θα αποδώσει καρπούς. 
 
Ευχόμαστε καλή δύναμη στους γονείς των υποψηφίων στους οποίους συστήνουμε να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους όσο καλύτερα μπορούν, διασφαλίζοντας τους ένα ήρεμο περιβάλλον”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook