Την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” ώρα 21.15

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Άνοιξη Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2018” που διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”, ώρα 21.15

η ΣΚΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα παρουσιάσει το έργο “All You Need-Je Love”

Είσοδος ελεύθερη

Το Θεατρικό/Καλλιτεχνικό Σωματείο ’’Σκηνή Χωρίς Όρια’’ παρουσιάζει μια ολοζώντανη παράσταση βασισμένη πάνω σε τεχνικές & εργαλεία έκφρασης που οι μαθητές διδάχθηκαν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς .Οι θεατές μέσα από την παράσταση ‘’All You Need-Je Love’’ θα γίνουν μάρτυρες των όσων μοιραζόμαστε μέσα από την μαγική διαδικασία της Θεατρική εκπαίδευσης.

Στην παράσταση συμμετέχουν 12 ερασιτέχνες ερμηνευτές

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Είναι το πλοίο της αγάπης ? Είναι η δύναμη της αγάπης ? Είναι το παιχνίδι της αγάπης? Όχι ! Είναι το Je Love! Μια σκηνική σύνθεση, σπουδή στην Αγάπη, προκειμένου ν’ ανακαλύψουμε τί κρατάμε και τί πετάμε στις ανθρώπινες σχέσεις. Ποιος θα κερδίσει το βραβείο του Je Love?

Η Ομάδα δουλεύει πάνω στην τεχνική ensemble (που σημαίνει ΜΑΖΙ ) και ντύνεται “χαρακτήρες” οι οποίοι βιώνουν μικρές καθημερινές ιστορίες “αγάπης”. Η παράσταση αποτελείται από αυτοτελείς ιστορίες πού όμως συνδέονται μεταξύ τους  με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Βασισμένο στο διήγημα της Μάρως Βαμβουνάκη “Ο Καβγάς” και στο θεατρικό έργο “Ζελόβ” που παρουσιάστηκε από την Ομάδα ABOVO.

All You Need- Je Love

Συντελεστές

Σκηνοθεσία Διδασκαλία : Στέλλα Σκορδαρά
Σκηνικά -Κουστούμια : Σκηνή Χωρίς Όρια
Σχεδιασμός Φωτισμών : Στέλλα Σκορδαρά
Μουσική : Αλέξης Ιωάννου ( Burger Project )
Σχεδιασμός Αφίσας : Χάρης Παπαεμμανουήλ
Ανεξάρτητη Παραγωγή της Σκηνής Χωρίς Όρια

Παίζουν

Σοφία Βασιλάκη
Μάρκος Γιανναράκης
Veronica Etxenice
Χριστίνα Καφαντάρη
Ηρώ Κουραντάκη
Λούλα Μιχελάκη
Στέλιος Παγιαλάκης
Ελένη Παπαραφτάκη
Χάρης Παπαεμμανουήλ
Ελένη Πρωτοπαπαδάκη
Στέλλα Χριστινάκη
Χρυσούλα Ψυλλάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook