Συνάντηση στο δημαρχείο, του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν.Χανίων με τον Τάσο Βάμβουκα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης στην διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα κάτωθι ζητήματα.

«Α) Αλλαγή ονομασίας της οδού Αντωνιάδου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ηρακλείου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ψυλλάκη, παραπλεύρως του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, σε οδό Στάθη Λαζαρίδη προς τιμήν του εκλιπόντος συναδέλφου μας.

Επί τούτου μας υποσχέθηκε το ανωτέρω ζήτημα θα το φέρει με το κατεπείγον προς ψήφιση από την Τοπική Κοινότητα Χανίων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, στο οποίο θα παρευρεθεί και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, παρουσία και της συζύγου του εκλιπόντος συναδέλφου.   
      
 Β) Έγινε πρώτη συζήτηση για την ίδρυση παιδικού σταθμού σε κτίριο που προτείναμε στον κ. Δήμαρχο και ο οποίος ήταν θετικός ως προς την κίνηση αυτή. Επιπλέον υποσχέθηκε οικονομική και υλική βοήθεια αν και εφόσον χρειαστεί για το ανωτέρω κτίριο, το οποίο θα παραχωρηθεί στο Δήμο Χανίων, μόνο ως παιδικός σταθμός και με την προϋπόθεση ότι θα εξυπηρετηθούν πρώτα οι αιτήσεις εγγραφής  των μελών μας.

Παράλληλα μας ενημέρωσε ότι φέτος θα υπάρξουν περισσότερους θέσεις στους παιδικούς σταθμούς καθώς όλα τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων (4) ετών θα πάνε προνήπιο και όχι στους παιδικούς σταθμούς.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook