Οι δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης επιχειρήσεων που επενδύουν ή πρόκειται να επενδύσουν στην καινοτομία θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ. στο «Πολύκεντρο Μοιρών» στις Μοίρες.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Φαιστού, το Επιμελητήριο Ηρακλείου - μέλος του Enterprise Europe Network – και την Αναπτυξιακή Κρήτης - εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ με χωρική αρμοδιότητα την Περιφέρεια Κρήτης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν, η Δήμαρχος Φαιστού κα Μαρία Πετρακογιώργη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Νικήτας Δολαψάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Α΄ Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος και Διευθυντή Αξιολόγησης & Υλοποίησης Έργων της Αναπτυξιακής Κρήτης κ. Γεώργιο Τερζάκη και την κα Έλενα Χαριτάκη υπεύθυνη οικονομικού αντικειμένου του τμήματος μεταποίησης.