Οι δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης επιχειρήσεων που επενδύουν ή πρόκειται να επενδύσουν στην καινοτομία θα παρουσιαστούν την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19:00 μ.μ. στο «Πολύκεντρο Μοιρών» στις Μοίρες.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Φαιστού, το Επιμελητήριο Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – και την Αναπτυξιακή Κρήτης – εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΕΦΕΠΑΕ με χωρική αρμοδιότητα την Περιφέρεια Κρήτης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν, η Δήμαρχος Φαιστού κα Μαρία Πετρακογιώργη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Νικήτας Δολαψάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Α΄ Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Υπεύθυνο του Προγράμματος και Διευθυντή Αξιολόγησης & Υλοποίησης Έργων της Αναπτυξιακής Κρήτης κ. Γεώργιο Τερζάκη και την κα Έλενα Χαριτάκη υπεύθυνη οικονομικού αντικειμένου του τμήματος μεταποίησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook