Μέσα στον Ιούνιο η δημοπράτηση του κόμβου Αγίας Πελαγίας καθώς πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για το οδικό τμήμα Αγία Πελαγία – Φόδελε.

Εντός του Ιουνίου σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών, δημοπρατείται ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας ενώ όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης με απόφαση του Υπουργού δόθηκε η χρηματοδότηση στη Περιφέρεια για την δημοπράτηση του οδικού τμήματος Αγ. Πελαγίας έως Φόδελε στον ΒΟΑΚ.

Μάλιστα ο κ. Αρναουτάκης ανέφερε, ότι χθες Τετάρτη 6 Ιουνίου έγινε ο διαγωνισμός των 5 εκ. ευρώ και για κάποια άλλα τμήματα, και μόλις ολοκληρωθεί η διοικητική διαδικασία θα ξεκινήσει το σημαντικό αυτό έργο.

«Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει, ότι, ότι αναλαμβάνει η Περιφέρεια Κρήτης το κάνει πολύ πιο σύντομα σε σχέση με την Αθήνα. Μέσα σε ένα δίμηνο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα το υλοποιήσει η Περιφέρεια Κρήτης με απόφαση του Υπουργού για το συγκεκριμένο τμήμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας παράλληλα ότι, «εμείς στους πολίτες της Κρήτης λέμε την αλήθεια, ότι δεν έχουμε δυστυχώς καμία αρμοδιότητα στο Βόρειο Οδικό Άξονα, μόνο αν την παραχωρήσει ο Υπουργός. Το σημαντικό αυτό έργο θα ολοκληρωθεί εντός του 2018».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook