Είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει σωματικά και ψυχολογικά

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή 25 Μαίου, ο τραυματίας, από την πολύκροτη τραγωδία που συνέβη στα Σφακιά στις 19 Μαίου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρωπους (δείτε εδώ λεπτομέρειες για την υπόθεση).

Ειδικότερα ο νεαρός υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στα πόδια, ενώ η κατάσταση της υγείας του εξελίχθηκε ομαλά, οπότε και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, κατέθεσε, στο Λιμενικό, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται. Φως στην υπόθεση θα ρίξουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. 

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις νέοι που επέβαιναν στο σκάφος, έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά.  Πρόκειται για τέσσερις Χανιώτες περίπου 30 ετών, που διέμεναν στο Λουτρό για διακοπές. 

Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα συνέβη την 01.30 την νύχτα ενώ μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανέφεραν ότι το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και κάτω από άγνωστες συνθήκες προσέκρουσε με σφοδρότητα στα βράχια.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απο το Λιμενικό Σώμα με την συνδρομή και πυροσβεστών και αρχικά ανασύρθηκε ο ένας απο τους επιβαίνοντες που διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανός και διεκομίσθη με κατάγματα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στην συνέχεια εντοπίστηκαν στα συντρίμμια του σκάφους οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι ήταν ήδη νεκροί καί οι σοροί τους μεταφέρθηκαν με σκάφος στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook