Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, θα κάνει στάση στη Βάση της Σούδας στα  πλαίσια του ταξιδιού για την ιστορική συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη!

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στην αμερικανική βάση της Σούδας αναμένεται να βρεθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στα πλαίσια του ταξιδιού για την ιστορική συνάντηση που θα έχει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One που θα μεταφέρει τον πλανητάρχη στην Σιγκαπούρη, θα προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο της Σούδας, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ενω εδώ και μια εβδομάδα υψηλόβαθμα στελέχη των εθνικών υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ βρίσκονται στα Χανιά, προετοιμάζοντας το “έδαφος” για την επίσκεψη του πλανητάρχη.

Πηγές του flashnews.gr ανέφεραν οτι διαμένουν σε δύο ξενοδοχεία του Νομού Χανίων ενώ μέχρι και το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών έφτασαν αεροπορικώς στα Χανιά.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο Αμερικανός Πρόεδρος βγει από το προεδρικό αεροσκάφος, ή αν η πολυμελής αμερικανική αποστολή παραμείνει εκεί έως ότου ολοκληρωθεί ο ανεφοδιασμός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Καθημερινής” που γνωστοποίησε την επίσκεψη του πλανητάρχη στην Κρήτη,  οι προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον αμερικανικό τομέα της βάσης της Σούδας συγκλίνουν προς το σενάριο της ολιγόλεπτης -έστω- συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με την διοίκηση και το προσωπικό της Αμερικανικής Βάσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook