Ο Γιώργος Νικόλτσης αποτελεί το πρώτο "χτύπημα" για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που ενέταξε στο δυναμικό της τον ικανότατο επιθετικό.

Ο Νικόλτσης τον Ιανουάριο του 2017 εντάχθηκε στον Κισσαμικό και τη σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν μέλος του ΑΟΧ/Κισσαμικού, μετρώντας 16 συμμετοχές στη Football League.

Η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ έχει ως εξής:

Υλοποιείται από πολύ νωρίς ο προγραμματισμός για την ομάδα μας, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπως είχε εξάλλου τονίσει ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Με ένα πολύ ηχηρό όνομα, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ξεκίνησε την ενίσχυσή της για τη νέα χρονιά, καθώς ο Γιώργος Νικόλτσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, παρόντος του προέδρου Γιάννη Μυλωνάκη και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νίκου Βαγιωνάκη.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει παραστάσεις και εμπειρίες, τόσο από τη Super League, όσο και από τη Football League.

Ξεκίνησε την πορεία του από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, από την οποία μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα το 2011. Ακολούθησε ένας χρόνος στην ομάδα του Φωκικού και κατόπιν η επιστροφή στην Ένωση για προετοιμασία το 2012.

Από τον Δικέφαλο βρέθηκε να αγωνίζεται με την Γλυφάδα, ενώ τον Αύγουστο του 2013 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Νάουσας.

Το καλοκαίρι του 2014 «κατέβηκε» Κρήτη για λογαριασμό της Επισκοπής, όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο, πριν περάσει και πάλι στα «σαλόνια» της Super League για λογαριασμό του Πανθρακικού του 2015.

Τελευταίος σταθμός του Νικόλτση η ομάδα του Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός, στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι πρότινος.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο με την ομάδα μας.