Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 06.30 και θα ολοκληρωθούν στις 21.00

Σε ενέργειες μερικού καλλωπισμού της οδού Κυδωνίας θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων την Κυριακή. Όπως είναι φανερό εδώ και αρκετούς μήνες ο πιο κεντρικός δρόμος για την ανατολική είσοδο στην πόλη των Χανίων είναι γεμάτος καθιζήσεις και μπαλώματα με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνος κυρίως για τους δικυκλιστές.
 
Το πιο σημαντικό για την εκτέλεση του έργου μερικής αποκατάστασης είναι ότι από το Σάββατο το βράδυ, κάτοικοι αλλά και επισκέπτες πρέπει να απομακρύνουν τα οχήματα τους από όλο το μήκος της οδού Κυδωνίας. Όποιος αφήσει το αυτοκίνητο του, σίγουρα δεν θα το βρει την Κυριακή να τον περιμένει. Όπως είναι φυσικό από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ θα απαγορεύεται και η διέλευση των οχημάτων λόγω των εργασιών.
 
Οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν κατανόηση καθώς θα κινούνται από άλλους δρόμους για την είσοδο τους στην πόλη.
 
Ο Δήμος Χανίων έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος η οποία προϋπολογίζεται πλέον του ενός εκατομμυρίου ευρώ και αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο. Να σημειωθεί ότι οι καθιζήσεις που παρατηρούνται μπορεί να οφείλονται στην κατάρρευση παλιού πετρόκτιστου αγωγού της ΔΕΥΑΧ.