Τα δύο αδέλφια στις Σέρρες ομολόγησαν ότι μαζί με τον 37χρονο έκαναν χρήση ναρκωτικών

Τα πάνω κάτω έφερε η έρευνα του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Μελενικλή, το πτώμα του οποίου βρέθηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού δύο φίλων του στην Αλιστράτη Σερρών. 

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος έκανε τη νεκροτομή, δεν βρήκε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, επιβεβαιώνοντας τα δύο αδέλφια, ηλικίας 37 και 40 χρόνων, που υποστήριξαν ότι ο άτυχος 37χρονος κατέληξε έπειτα από χρήση ναρκωτικών.

Ωστόσο, προκαλεί ανατριχίλα το ότι οι «φίλοι» του δεν δήλωσαν τον θάνατό του, αλλά εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, ώστε να οικειοποιηθούν τα 2.000 ευρώ που είχε πάνω του, για να κάνει επέμβαση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, και έπειτα τον έθαψαν σε έναν λάκκο βάθους μόλις 20 εκατοστών στην αυλή τους και συνέχισαν ατάραχοι την καθημερινότητά τους!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 37χρονου Βασίλη προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα και δεν εντοπίστηκε κάποια κάκωση, παρά μόνο έντονη οσμή αλκοόλ από το στομάχι.

«Δεν φέρει ούτε γρατσουνιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφνίδης, συμπληρώνοντας ότι στο χέρι του νεκρού βρέθηκε μια σύριγγα που μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Γολγοθάς

Συγκλονισμένη η μητέρα του Βασίλη Μελενικλή Τασούλα μίλησε από τη Γερμανία για το μοιραίο τέλος του γιου της. «Ο γολγοθάς μου με τον Βασίλη ξεκίνησε από τότε που τον γέννησα, όταν ήμουν 19 χρόνων. Δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του είχαμε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν ο πατέρας του Βασίλη και ο αδελφός μου» αποκάλυψε.

Επειτα από δικαστικό αγώνα με την οικογένεια του συζύγου της για το αν το παιδί θα έμενε μαζί της ή με τους συγγενείς του πατέρα του στην Ελλάδα, ο Βασίλης παρέμεινε με τη μητέρα του στη Γερμανία. Ομως, όταν πήγε στην Καβάλα ως σπουδαστής στο ΤΕΙ, έμπλεξε με ναρκωτικά. Αργότερα έκανε προσπάθειες απεξάρτησης σε κέντρο της Γερμανίας, αλλά ξανακύλησε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Στις 3 Απριλίου ο Βασίλης Μελενικλής ξεκίνησε από το σπίτι της γιαγιάς του στην Προσοτσάνη Δράμας για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Για άγνωστο λόγο κατέληξε στο σπίτι των φίλων του, οι οποίοι είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά. Αυτή η απόφασή του αποδείχθηκε μοιραία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook