Τον τοποθέτησαν αναίσθητο στην βέσπα του, τον μετέφεραν λίγο πιο κάτω και αφού τον άφησαν στην άκρη του πεζοδρομίου κάλεσαν την Αστυνομία για να φανεί σαν θύμα τροχαίου δυστυχήματος

Ακόμη μία περίπτωση θανάτου από ναρκωτικά όπου η παρέα του θανόντος αντέδρασε με ασυνήθιστο τρόπο. Το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο Ηλείας, τρεις τοξικομανείς, γνωστοί στις Αρχές, αφού έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για χρήση, βρέθηκαν στο σπίτι ενός από την παρέα και έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών.

Ξαφνικά, ο 30χρονος που ήταν μαζί τους έχασε τις αισθήσεις τους και έπεσε στο κρεβάτι. Παρομοίως, έχασαν τις αισθήσεις τους ο 42χρονος και 44χρονος και όταν συνήλθαν είδαν ότι ο 30χρονος φίλος τους δεν ξυπνούσε.

Θεωρώντας ότι θα μπλέξουν, δεν κάλεσαν ασθενοφόρο, αντ’ αυτού τον έβαλαν στη σέλα της βέσπας του αναίσθητο και πιθανόν ήδη νεκρό, ανέβηκαν και αυτοί και λίγο πιο κάτω από το σπίτι του 44χρονου τον άφησαν να πέσει με το βεσπάκι του και κάλεσαν την Αστυνομία για να φανεί σαν τροχαίο δυστύχημα.

Βεβαίως, αυτό δεν έγινε πιστευτό από τις Αρχές και έτσι συνελήφθησαν οι δύο δράστες για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και για τον νόμο περί ναρκωτικών, οι οποίοι παραδέχτηκαν στη συνέχεια τις πράξεις τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook