Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης αναφέρεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Aναλυτικά:

«Έχουν κουράσει οι βαρύγδουπες κυβερνητικές δηλώσεις για στήριξη στον τουριστικό και επιχειρηματικό κλάδο στην Κρήτη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα παραμένουν κενές περιεχομένου.

Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι που κρατά σήμερα την αγορά του Ηρακλείου όρθια. Οι παρεμβάσεις στο Ν. Καζαντζάκης, το νέο ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου και μια σειρά άλλων μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων είναι αποτέλεσμα της πολύπαθης Ιδιωτικής πρωτοβουλίας που αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μόνο ως φοροδοτική μηχανή ως αποτέλεσμα της ιδεοληπτικής ενοχοποίησης του κέρδους..

Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση που τάχα «κόπτεται» για την ανάπτυξη της Κρήτης, δε διαθέτει ούτε 1€ για βασικές και απολύτως απαραίτητες ανάγκες για τη λειτουργία του αεροδρομίου όπως καθαριότητα, φροντίδα και συντήρηση μηχανημάτων κ.ο.κ. και η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου «Καζαντζάκης» οφείλεται αποκλειστικά στην αφοσίωση και των επαγγελματισμό των εργαζομένων.

Η Κυβέρνηση με την απραξία της, δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στον νευραλγικό τομέα της οικονομίας μας, τον τουρισμό, και «διώχνει» τους τουρίστες δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στο υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Κρήτη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook