Το «μεγαλύτερο όργιο» τελικά δεν ήταν και τόσο μεγάλο όσο θα περίμεναν οι διοργανωτές του, όμως η νέα προσπάθειά τους το 2019 αναμένεται με  ενδιαφέρον!

Η απόπειρα των διοργανωτών του «μεγαλύτερου οργίου της ιστορίας» στέφθηκε από αποτυχία, καθώς οι εκατοντάδες συμμετοχές ενδιαφερομένων δεν στάθηκαν αρκετές ώστε να γραφτεί ιστορία στον «θεσμό».

Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια εταιρεία Menage Life, που αποσκοπούσε στην κατάρριψη του ρεκόρ συμμετοχών στο “Sin City 8” («Πόλη της Αμαρτίας»), που διοργανώθηκε στις 2 Ιουνίου στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, ανακοίνωσε πως οι 375 συμμετοχές δεν ξεπέρασαν αντίστοιχο όργιο στην Ιαπωνία που είχε μετρήσει σχεδόν 500 ανθρώπους πριν από μερικά χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση είχε ποντάρει πολλά στην διαφημιστική εκστρατεία, η πραγματικότητα διέψευσε τους ευσεβείς πόθους των διοργανωτών, καθώς το event δεν συγκέντρωσε ούτε τους μισούς από τους 1.000 συμμετέχοντες που είχαν θέσει ως στόχο.

Πάντως, η αποτυχία της κατάρριψης του «στοιχειωμένου» ρεκόρ των Γιαπωνέζων εραστών δεν πτόησε τους διοργανωτές, οι οποίοι προσανατολίζονται στην διοργάνωση νέου event τον Ιούνιο του 2019 ώστε να προσπαθήσουν εκ νέου να γράψουν ιστορία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook