Με τον Περιφερειάχη Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης για να εξασφαλίσει την ένταξη νέων έργων ύψους 400.000€ για τον Δήμο Ιεράπετρας.

Τα έργα αυτά αφορούν αναπλάσεις, κτιριακές υποδομές, έργα πρασίνου κ.α.

Στα έργα συμπεριλαμβάνονται οι εργασίες στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου, ώστε να φιλοξενήσει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιεράπετρας καθώς και η προμήθεια και αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου «Πέτρος Βουζουνεράκης».

Επιπλέον, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και επισκευής της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη». Θα γίνει προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού για την αναβάθμιση των οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων της αίθουσας για την κάλυψη θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, μουσικών παραστάσεων, ομιλιών κ.λπ. με τη δυνατότητα πολυκάναλης ηχογράφησης.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων στην τοπική κοινότητα του Μύρτους που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της περιοχής και στην ενίσχυση της προσβασιμότητάς της.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης: «Δε σταματάμε ποτέ να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις για έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τη ζωή των δημοτών στην πόλη της Ιεράπετρας και στις τοπικές κοινότητες. Η συστηματική και οργανωμένη δουλειά της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου σε συνδυασμό με τη γόνιμη συνεργασία μας με την Περιφέρεια έχουν ως αποτέλεσμα τη συνεχή εξασφάλιση σημαντικών έργων προς όφελος των δημοτών. Δρομολογούμε ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση των έργων και να τα παραδώσουμε στους πολίτες στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook