Συνελήφθη την Παρασκευή με προσημειωμένο χαρτονόμισμα στην κατοχή του

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη σχολής οδηγών στην Καλαμάτα, ότι ο εν λόγω υπάλληλος του ζητούσε, είτε προκαταβολικά, είτε εκ των υστέρων χρηματικά ποσά για να μην κόψει τους υποψήφιους οδηγούς.

Η “ταρίφα” ήταν 10 ευρώ για τα μοτοποδήλατα και 20 ευρώ για τα αυτοκίνητα. Ο υπάλληλος φέρεται να είχε επισκεφθεί τη σχολή οδηγών 5 φόρες κατά το παρελθόν για το σκοπό αυτό με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να προσφεύγει στην Ασφάλεια Καλαμάτας για να τον παγιδεύσει.

Την 6η φορά λοιπόν, την Παρασκευή, ο υπάλληλος βρέθηκε στη σχολή και εξερχόμενος συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Η δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του τον βαρύνει με δωροληψία συνολικά 150 ευρώ, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί, ότι έχει λάβει μέρος του παραπάνω ποσού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη και λόγω του κακουργηματικού χαρακτήρα των κατηγοριών, που του απαγγέλθηκαν θα απολογηθεί την Δευτέρα στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook