Συνελήφθη την Παρασκευή με προσημειωμένο χαρτονόμισμα στην κατοχή του

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη σχολής οδηγών στην Καλαμάτα, ότι ο εν λόγω υπάλληλος του ζητούσε, είτε προκαταβολικά, είτε εκ των υστέρων χρηματικά ποσά για να μην κόψει τους υποψήφιους οδηγούς.

Η “ταρίφα” ήταν 10 ευρώ για τα μοτοποδήλατα και 20 ευρώ για τα αυτοκίνητα. Ο υπάλληλος φέρεται να είχε επισκεφθεί τη σχολή οδηγών 5 φόρες κατά το παρελθόν για το σκοπό αυτό με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να προσφεύγει στην Ασφάλεια Καλαμάτας για να τον παγιδεύσει.

Την 6η φορά λοιπόν, την Παρασκευή, ο υπάλληλος βρέθηκε στη σχολή και εξερχόμενος συνελήφθη από αστυνομικούς, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Η δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του τον βαρύνει με δωροληψία συνολικά 150 ευρώ, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί, ότι έχει λάβει μέρος του παραπάνω ποσού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη και λόγω του κακουργηματικού χαρακτήρα των κατηγοριών, που του απαγγέλθηκαν θα απολογηθεί την Δευτέρα στον Ανακριτή.

Πηγή: news247.gr