Με συντονισμένη ενέργεια σε πολλούς σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ, του Τραμ αλλά και σε λεωφορεία και Τρόλεϊ, \”κτύπησε\” πάλι, και μάλιστα με πρωτοφανή ένταση, το \”κίνημα\” του \”Δεν πληρώνω\”, με αποτέλεσμα να γίνουν και καταστροφές, γεγονός που έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των διοικήσεων των εταιριών.

Συγκεκριμένα, από το πρωί, μέλη του αυτοαποκαλούμενου κινήματος \”Δεν πληρώνω\” επισκέφθηκαν τους περισσότερους σταθμούς των Μέσων Σταθερής Τροχιάς και τοποθέτησαν κόλλα στα ακυρωτικά μηχανήματα, προκειμένου αυτά να μπλοκαριστούν και να μη γίνεται η ακύρωση των εισιτηρίων. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, \”ξήλωσαν\” ολόκληρα τα μηχανήματα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν οι ιδιωτικοί φύλακες των σταθμών να αντιδράσουν.

Η ζημιά για τις επιχειρήσεις είναι μεγάλη, καθώς εκτός από την αποκατάσταση των ζημιών στα μηχανήματα, έχουν απώλεια εσόδων, από τη μη ακύρωση των εισιτηρίων.

Ανάλογη κίνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν και σε σταθμούς των διοδίων, μπλοκάροντας τους σταθμούς και ανοίγοντας τις μπάρες, ώστε τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook