Είναι τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz και από τις γυναίκες με τα πιο καλλίγραμμα κορμιά. Η Φαίη Σκορδά είναι σέξι και δεν φοβάται να το δείξει. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπορεί να έχει προτεραιότητα τα δύο τις παιδιά αλλά δεν ξεχνά και τον εαυτό της. Φροντίζει το σώμα της κάνοντας γυμναστική και προσέχοντας τη διατροφή της. Κάθε φορά που θα αποφασίσει να κάνει μια εξόρμηση στην παραλία καταφέρνει να κερδίσει πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Κάποιες φορές αρκεί όμως και μία ανάρτηση στα social media.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το πρωινό» μοιράστηκε μία σέξι πόζα στον λογαριασμό της στο instagram με ένα ιδιαίτερο μαγιό και άναψε φωτιές. Μπορεί ακόμα να μην έχει χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα των διακοπών αλλά σίγουρα έχει διαλέξει τα κομμάτια που θα πάρει μαζί τις στη βαλίτσα.

Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις καλοκαιρινές της διακοπές, . Θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μαζί της, εκτός από τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη, όπως γράφει στη Reallife η Αλεξάνδρα Αντωνίου, θα είναι και οι γονείς της, η μητέρα της Εύα και ο πατέρας της Δημήτρης, οι οποίοι θέλουν να χαρούν ξένοιαστες στιγμές με τα εγγόνια τους, αλλά και να βοηθήσουν την κόρη τους με τα παιδιά.

Οι δεσμοί αίματος που έχει με τη βόρεια Ελλάδα την κάνουν να επιδιώκει με κάθε αφορμή να βρίσκεται στα πάτρια εδάφη, το Κιλκίς, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για τη Φαίη είναι η Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook