Τη σπουδαία εμπειρία της συμμετοχής στους Μεσογειακούς Αγώνες θα ζήσει ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα συμμετάσχει στους αγώνες, που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας από τις 22 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσει ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης, καθώς θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα της Ισπανίας το διάστημα μεταξύ 22 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία να μετρήσεις τις δυνάμεις του σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, αλλά και να διεκδικήσει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ Σπριντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκριση που κατάφερα για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα», τονίζει ο Χανιώτης πρωταθλητής, προσθέτοντας ότι, «ως στόχο έχω την καλύτερη δυνατή επίδοση. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε Μεσογειακούς Αγώνες και αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μου, Μανώλη Αγγελάκη, αλλά και τους γονείς μου για τη στήριξή τους».

Μαζί με τον Κουτσοποδιώτη στην αποστολή βρίσκονται ακόμη τέσσερις Ελληνες αθλητές, οι Δημήτρης Αντωνίου, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Ελευθερία Καμινάρη και Μαρκέλλα Νίνα Κάβουρα. Την αποστολή θα πλαισιώσει ο προπονητής Κανόε Καγιάκ της Εθνικής ομάδας, αλλά και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλης Αγγελάκης.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες (Mediterranean Games) είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται ανά τέσσερα χρόνια και στην οποία παίρνουν μέρος χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Περιλαμβάνουν 30 αγωνίσματα, τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα. Είναι η δεύτερη σε μέγεθος διοργάνωση έπειτα από την Ολυμπιάδα όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που συμμετέχουν και τα αθλήματα που περιλαμβάνονται και ξεπερνά ακόμη και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook