Με τον Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκαν οι Αστυνομικοί του Νομού Λασιθίου ζητώντας την στήριξη του για την δημιουργία κτιρίου που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του νομού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου Α/Υ΄ Μανώλη Παπαδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Μανώλη Κλώντζα, του Προέδρου του ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου κ. Γιάννη Βάρδα, του Προέδρου Γιώργου Καρτσάκη και του Γενικού Γραμματέα Μιχάλη Σπυριδάκη της Ένωσής μας.

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας και συνεργασίας, τέθηκαν στον κ. Περιφερειάρχη την αναγκαιότητα δημιουργίας Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, που σκοπό έχει την στέγαση όλων τον Αστυνομικών υπηρεσιών του Αγίου Νικολάου, σε ένα κτίριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, που πέρα από την εξοικονόμηση δημοσίων πόρων, έχει την εξασφάλιση αστυνομικού προσωπικού το οποίο κάλλιστα μπορεί να διατεθεί στις ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας. Επίσης του ζητήσαμε ως Ένωση το θέμα οικονομικής ενίσχυσης για την αγορά και κάλυψη βασικών ελλείψεων σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και άλλων αναγκών του Αστυνομικού Προσωπικού της Δ/νσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Ο κ. Περιφερειάρχης, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα τους τέθηκαν, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας και θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία της αναλογεί, για την δημιουργία του Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Τέλος θα εξετάσει για το αίτημα μας για την χορήγηση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των αναγκών μας σε υλικοτεχνικού και άλλου εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook