Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πολίτης καλείται να επιλύσει η υπηρεσία της Καθημερινότητας όπως προκύπτει από τα αιτήματα που φθάνουν επί 24ωρου βάσεως στην πλατφόρμα www.kathimerinotita.gov.gr που έχει συστήσει η κυβέρνηση εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Όπως μαθαίνουμε, μόλις πριν από μια εβδομάδα ένα ζευγάρι από το νομό Ροδόπης ενημέρωσε την Ομάδα της Καθημερινότητας ότι ενώ είχε υποβάλλει κανονικά από τον Ιανουάριο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απαλλαγή από τα διόδια της περιοχής του, μέχρι και σήμερα δεν είχαν λάβει την απαιτούμενη έγκριση. Όσο κι αν προσπάθησαν να αναζητήσουν την αιτία της καθυστέρησης, δεν έπαιρναν απτή απάντηση.

Το θέμα ερευνήθηκε αμέσως από την υπηρεσία, η οποία ήρθε σε επαφή με τη Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και δόθηκε επιτέλους η απάντηση στο… τις πταίει.

Η αίτηση για ελεύθερη διέλευση από τα διόδια του Ι.Χ. που ανήκει στον σύζυγο είχε εγκριθεί κανονικά, ωστόσο υπήρχε ένσταση για το όχημα της γυναίκας του. Όπως τονίστηκε από τις αρμόδιες αρχές, «υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα με τη διεύθυνση κατοικίας που ήταν δηλωμένη στο εκκαθαριστικό της εφορίας».

Το ζήτημα όπως διαπιστώθηκε ήταν καθαρά τυπικό και έτσι με τη μεσολάβηση της Καθημερινότητας, το ζευγάρι εντάχθηκε επιτέλους στη λίστα των ατόμων που δικαιούνται απρόσκοπτη διέλευση από τα διόδια της Ροδόπης.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook