Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας 42χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και εκρηκτικών υλών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, το πρωί της Τρίτης οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία και λοιπούς υπαίθριους χώρους τους οποίους κατέχει και χρησιμοποιεί ο 42χρονος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρα τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 320 γραμμάρια κάνναβης, 2.280 γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook