Με επιτυχία συμμετείχε ο ΑΣ Κρήτες στο 3ο κύπελλο Ακρόπολης, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό το διάστημα 15-17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 1300 αθλητές και ο ΑΣ Κρήτες κατάφερε να κατακτήσει έξι μετάλλια, εκ των οποίων τα 3 ασημένια και τα 3 χάλκινα.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες έχει ως εξής:

Με 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η 15 μελής αποστολή του Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ από το 3ο κύπελλο Ακρόπολης το οποίο διεξήχθη από 15-17 Ιουνίου στο ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων με την συμμετοχή 1300 αθλητών και διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Τ. (Ελληνική ομοσπονδία Τάεκβοντο).

Την 1η μέρα των αγώνων στο βάθρο ανέβηκαν οι Λιονάκη Μαρία (3η θέση στη κατηγορία κορασίδων 2004 -47κ.) και Τζανίδη Γεωργία (2η θέση στη κατηγορία κορασίδων 2006 -33κ.).

Την 2η μέρα οι Τζανίδη Μαρία (2η θέση στη κατηγορία νεανίδων -46κ.) και Τζαγκαράκη Ευθαλία (3η θέση στη κατηγορία κορασίδων 2006 -51 κ.)

και την 3η μέρα οι Τσόλια Πολύμνια (2η θέση στη κατηγορία κορασίδων 2006 -37 κ.) και Ζωγραφίδης Αλέξανδρος (3η θέση στη κατηγορία παίδων 2005 -45κ.).

Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν είναι οι: Αντωνίου Ελένη, Βούτας Στέφανος, Ζωγραφίδης Αλέξανδρος, Καπριδάκης Στέλιος, Καραπατάκης Μανώλης, Κατσούλης Στράτος, Κατσούλη Μαρία, Λιονάκη Μαρία, Μαζανάκης Μανώλης, Μαραγκουδάκη Αννα-Μαρία, Παναγιωτίδης Ανδρόνικος, Τζανίδη Μαρία, Τζανίδη Γεωργία, Τζαγκαράκη Ευθαλία, Τσόλια Πολύμνια με τον προπονητή τους Καντάρα Νίκο και βοηθό την Μπουρδαντωνάκη Γεωργία. Ο προπονητής του συλλόγου μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε: «πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις προσπάθειές τους, την συμπεριφορά τους και το ήθος τους, επιστρέψαμε υγιείς και γεμάτοι εμπειρίες, χαρές, λύπες και συγκινήσεις που προσφέρουν οι αγώνες. Κάθε αθλητής-τρια είχε ξεχωριστό προσωπικό στόχο, μερικοί συμμετείχαν για πρώτη φορά, άλλοι δοκίμασαν νέες κατηγορίες και γενικά βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον μας. Συγχαρητήρια στην ΕΛ.Ο.Τ. για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση καθώς και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της ».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους μεγάλους του χορηγούς ΑΝΕΚ LINES και BLUESTAR FERRIES

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook