Πρόκειται για τον πρώτο ομοφυλοφιλικό γάμο στην ιστορία της βασιλικής οικογένεις της Γηραιάς Αλβιόνας – Διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών ο γαμπρός – Ποιο πρόσωπο «έκπληξη» θα τον παραδώσει στην εκκλησία;

«Πονοκέφαλος» για το παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά για την ίδια την βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι, χωρίς αμφιβολία, η ανακοίνωση του εξαδέλφου της, λόρδου Ιβάρ Μαουντμπάντεν, πως μέσα στο καλοκαίρι θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς του Τζέιμς Κόιλ στο παρεκκλήσι του κτήματός του, στο Ντέβον.

Ο 55χρονος γαλαζοαίματος υπήρξε επί 16 χρόνια παντρεμένος και είναι πατέρας τριών κοριτσιών, της 22χρονης Έλα, της 20χρονης Άλιξ και της 15χρονης Λούλι. Ο εξάδελφος της βασίλισσας πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του Πένι πριν οκτώ χρόνια και μόλις πριν δύο χρόνια παραδέχθηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος και υποστήριξε ότι όλα αυτά τα χρόνια του γάμου του «πάλευε με την σεξουαλικότητά του».

Πάντως, η πρώην σύζυγός του Πένι Μαουντμπάντεν, που έχει βρει νέο σύντροφο, όχι μόνο φωτογραφίζεται μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τον 56χρονο σύντροφό του αλλά δηλώνει πως είναι εκείνη που θα παραδώσει τον λόρδο Μαουντμπάντεν γαμπρό στην εκκλησία! «Ήταν ιδέα των κοριτσιών», δήλωσε η Πένι στον βρετανικό Τύπο και πρόσθεσε πως είναι «στ’ αλήθεια πολύ συγκινημένη» ενώ υποστήριξε ότι μετά την αποκάλυψη πως είναι ομοφυλόφιλος, ο πρώην σύζυγός της είναι πιο άνετος και «όλοι λένε πως ποτέ δεν τον είχαν δει πιο ευτυχισμένο».

Ο γάμος του εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ θα είναι ο πρώτος ομοφυλοφιλικός γάμος στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας. Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό αν η «αειθαλής» μονάρχης έχει δώσει την ευχή της στον γάμο του του Άγγλου ευγενή, ο μικρός γιος της βασίλισσας πρίγκιπας Εδουάρδος, φίλος επί χρόνια του Ιβάρ Μαουντμπάντεν και νονός μαζί με την σύζυγό του Σόφι των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών του, έχει δώσει ήδη την «ευχή» του, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο μέλλων γαμπρός.

Ο Ιβάρ Μαουντμπάντεν δήλωσε πως ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του,Σόφι κόμισα του Έσεξ, είναι πολύ υποστηρικτικοί στα σχέδια του γάμου του με τον σύντροφό του αλλά δεν θα μπορέσουν να παραστούν λόγων των υποχρεώσεών τους, που έχουν προγραμματιστεί εδώ και μήνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook