Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τη νέα Βιβλιοθήκη στην οδό Τζανακάκη – Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Η πρότασή μας έχει αξιολογηθεί θετικά”

Έπειτα από ερωτήματα, που διατυπώνονται αναφορικά με τη χρηματοδότηση του έργου “Αποκατάσταση διατηρητέου νεοκλασικού κτιρίου του Δήμου Χανίων για λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης”, στη συμβολή των οδών Τζανακάκη και Ερωτοκρίτου, γνωστοποιείται ότι κατά την πρόσφατη επικοινωνία, που είχε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με το αρμόδιο Υπουργείο έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η συγκεκριμένη πρόταση εγκρίθηκε, από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα Καινοτομία ΕΣΠΑ 2014 – 2020”, με το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως ενημερώθηκε ο κ. Βάμβουκας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η σχετική Απόφαση ένταξης του έργου από την Ειδική Γραμματέα Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ, Ευγενία Φωτονιάτα.

Μόλις αυτό γίνει θα υπάρξει εκτενής ενημέρωση από τον Δήμο Χανίων για το σημαντικό αυτό έργο, που δικαιολογημένα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας.  
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook