Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου

 

Ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη πραγματοποιούν την «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2018» σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και άλλες 148 δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα.
Αυτό το καλοκαίρι η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ζωής στο επίκεντρο του οποίου βρίσκονται τα αγαπημένα δεδομένα. Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσουμε και θα μετρήσουμε μαζί με τα παιδιά τον κόσμο μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
Η “Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018” ξεκινά την Τετάρτη 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετέχει στο πρόγραμμα με πληθώρα δημιουργικών δράσεων για παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών, που θα πραγματοποιηθούν στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου, στην Παιδική-Εφηβική  Βιβλιοθήκη Σούδας και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού. 
Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δράσεων:
Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, Υψηλαντών 30, Υπεύθυνη προγράμματος: Βιβή Χουδαλάκη, Προϊσταμένη Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων.
Τηλέφωνο: 2821 3 41662
e – mail:[email protected]

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook