Με κοινή τους ανακοίνωση, οι σύνδεσμοι πήραν θέση για το “Μακεδονικό” και καλούν σε συστράτευση τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι

Παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν με την Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τους δεσμούς της Κρήτης μαζί της, θέλουμε να πάρουμε θέση για όσα συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι, δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας αλλά και η Κρητική καταγωγή μας.

Πριν κάνουμε την αρχή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο και δεν είμαστε οπαδοί κανενός κόμματος: ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. Κινήματος Αλλαγής, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής και ότι άλλο υπάρχει.

Το μοναδικό “κόμμα” που υποστηρίζουμε είναι αυτό του ΟΦΗ. Ωστόσο ως Κρητικοί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πήραμε θέση με την ανάρτηση πανό για την μοναδική Μακεδονία που υπάρχει και η οποία είναι ελληνική.

Ας ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας.

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

Μας χωρίζουν πολλλά αλλά μας ενώνουν πολλά περισσότερα.

Υ.Γ. (4) Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μοναδική σου ελπίδα.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook