Εξοργισμένοι οι Διάσημοι με τον Αγόρου! «Είναι απαράδεκτος! Ζήτησε και τα ρέστα μετά…»

«Και αυτή η απειλή “η τελευταία σου”, για μένα ήταν ότι χειρότερο. Δεν μπορείς να μιλάς για ήθος, σεβασμό, σε ένα παιδί σαν τον Γιάννη…».
Το αδιανόητο επεισόδιο που δημιούργησε από το πουθενά ο Νικόλας Αγόρου χθες στο Survivor ήταν ένα από βασικά θέματα συζήτησης στο Πανόραμα.

«Τον έσπρωξε με τον γοφό του. Τον Νικόλα τον έχω υποστηρίξει, αλλά χθες ήταν πολύ λάθος σε όλα του, σε όλο το αγώνισμα. Και αυτή η απειλή “η τελευταία σου”, για μένα ήταν ότι χειρότερο. Δεν μπορείς να μιλάς για ήθος, σεβασμό, σε ένα παιδί σαν τον Γιάννη που πέντε μήνες τώρα δεν έχει δώσει το παραμικρό για να σχολιαστεί. Ήταν πολύ λάθος σε όλα του και έχει ξανασυμβεί αυτό με τη χειρονομία στον Μουρούτσο.

Ξεσπά η Βαλαβάνη κατά Αγόρου! «Είναι άσχημο! Το ζήσαμε κι εμείς πέρυσι…»

Που πάλι δεν παραδεχόταν ο Νικόλας ότι το έχει κάνει. Πολύ μεγάλο φάουλ που γύρισε και είπε για το αθλητικό ιδεώδες. Και με τι πραότητα μίλησε ο Γιάννης μετά. Εγώ του βγάζω το καπέλο του Γιάννη γιατί αν εμένα μου έλεγε κάποιος “είναι η τελευταία σου φορά”, θα ζητούσα το λόγο. Ο Γιάννης ήταν τόσο ήρεμος που όταν άκουσε κάτι τέτοιο, ούτε το σχολίασε, ούτε είπε τίποτα. Ήταν προς τιμήν του και πραγματικά αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Εξοργισμένοι οι Διάσημοι με τον Αγόρου! «Είναι απαράδεκτος! Ζήτησε και τα ρέστα μετά…»

«Ο Γιάννης πήγε να πέσει και αντανακλαστικά πήγε να πιαστεί από κάπου. Δεν νομίζω ότι συνειδητά πάει να πάρει και τον Νικόλα μαζί του. Προσπαθεί να πιαστεί απ’ όπου βρει. Είναι αντανακλαστικό. Το ότι χτύπησε το πόδι του Νικόλα ήταν κάτι τόσο κατά λάθος που δεν πρέπει καν να το αναφέρεις. Ο Νικόλας υποστήριζε ότι ο Γιάννης τον τράβηξε επίτηδες και τον είχε χτυπήσει και στο πόδι, λες και το έκανε επίτηδες. Και ο Γιάννης από την άλλη πολύ ψύχραιμα και ωραία, πραγματικά αξιοθαύμαστος ο τρόπος που αντέδρασε ο Τσίλης.

Ο Νικόλας δεν κατάλαβε τι έγινε ή κάνει ότι δεν κατάλαβε. Μου φαίνεται σαν ο Νικόλας να έζησε μια άλλη εμπειρία από αυτή που έγινε στην πραγματικότητα. Το λέει με μια πειστικότητα και μια φυσικότητα, που είναι σαν να το πιστεύει και ο ίδιος. Μπράβο στον Γιάννη Τσίλη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλο αυτό που έγινε, έτσι όπως το είδαμε εμείς», ανέφερε μεταξύ άλλων από την πλευρά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook