Συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού – Την Παρασκευή θα απολογηθούν

Τελετυταία ενημέρωση: 12:11

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν στο φως οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά με την εξαφάνιση του 70χρονου Δουρουντάκη Παντελή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 7 Μαρτίου του 2018, όταν την τελευταία φορά, πήγε στο κοπάδι του και από τότε δεν είχε δώσε σημεία ζωής. 

Χθες το βράδυ, οι αστυνομικές αρχές, μετά από πολύμηνες και ενδελεχείς έρευνες, συνέλαβαν δύο άτομα στα Σφακιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς αν και δεν έχει βρεθεί η σορός του άτυχου 70χρονου, θεωρείται πια βέβαιο οτι έχει δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 44 και 39 ετών, διέμεναν στα Σφακιά και γνώριζαν τον άτυχο ηλικιωμένο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛΑΣ κατέληξε στα ίχνη τους αξιοποιώντας πληροφορίες, οπτικό υλικό, αντικείμενα και ευρήματα που σχετίζονται με το έγκλημα και την εξαφάνιση του ηλικιωμένου, τα οποία βρέθηκαν σε σημεία που επισκέπτονταν οι συλληφθέντες.

Σήμερα, στις 10 το πρωι οι δύο φερόμενοι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη, κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε. Επιπλέον, σε μεταγενέστερο χρόνο, υπήρξε σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια ωστόσο, ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook